Waarom is het voordeliger om een verhuislift te huren

2022-10-08
Bilan Hamza

Soms betaal je het verhuisbedrijf een uur als het een smalle trap naar beneden moet met je zware spullen (huishoudelijke apparaten, grote kasten en beubels enz.) Je kunt je voorstellen dat het allemaal veel langer duurt. Het huren van een mobiele verhuislift bespaart veel tijd. Alles kan direct door het raam, dus verhuizingen hoeven niet altijd met al hun spullen de trap af. Maar het kan direct in het busje worden geladen. Meubels hoeven vaak niet eens gedemonteerd te worden! Simpel gezegd, een verplaatsbare verhuislift is een ladderlift. Ze zijn verplaatsbaar en bestaan ​​uit een ladder en een liftplatform. Door de elektromotor kan dit platform de ladder op en neer. U kunt tot wel 400 kilo verplaatsen, dus u kunt zich voorstellen dat dit een stuk sneller gaat dan doos voor doos.

Wat zijn de voordelen

Het gebruik van een verhuislift om te verhuizen is een veilige optie vanwege het verminderde risico op schade aan eigendommen en een positieve tijdsbesparing. Het vermindert ook de belasting van het lichaam door de vermindering van fysieke belasting, evenals de afwezigheid van het sjouwen van zware meubels door krappe trappenhuizen en deuren. De belangrijkste praktische voordelen zijn het verminderen van risico en ongemak van verhuizen zonder verhuislift. Zo wordt het risico verkleind dat vingers tussen objecten en de muur bekneld raken. Ook is er geen risico meer om per ongeluk op een trap te struikelen bij het sjouwen van een grote bank.

Voorbeeld van een mobiele verhuislift huren

Verhuislift huren

Welk type verhuislift heb ik nodig?

Er zijn veel verschillende soorten verhuisliften te huur. De drie meest voorkomende zijn: liften op aanhangwagens, liften op kleine vrachtwagens en grondliften die in ongebruikelijke situaties kunnen worden opgesteld. Verschillende meubels vereisen verschillende liftkeuzes. Een vrachtwagen- of aanhangerlift past bijvoorbeeld niet in een tuin standaard. Na het bepalen van de hoogte en het te tillen gewicht, kiest de consument een geschikte lift op basis van de capaciteits- en gewichtseisen. Om zware meubels, zoals banken, te verplaatsen, moet een lift een groter draagvermogen hebben dan normaal. Het platform van de lift moet ook plaats bieden aan grote stukken zonder dat er onderdelen uitstekken.

Waarom is een verhuislift voordeliger?

Verhuizen met een verhuislift is een snellere en efficiëntere manier om grote huishoudelijke artikelen van punt A naar punt B te verplaatsen. Geen gedoe meer met krappe en smalle trappenhuizen verplaats makkelijker en sneller objecten, die met verhuisliften kunnen worden verplaatst. Nooit meer worstelen met zware dozen door smalle trappenhuizen of adembenemende beklimmingen. Het verplaatsen van uw inboedel van de stoep naar het raam of de deur bespaart niet alleen tijd, maar verkleint ook de kans op schade. Zonder obstakels door het huis gaan is veel gemakkelijker als je door de deur of via het trap gaat. Bovendien is het niet nodig om een ​​verhuisbedrijf in te huren; inboedels kunnen snel en soepel worden verplaatst zonder zware inspanning.

Wat is een verhuislift?

Als u naar een andere stad verhuist, moet u uw hele huisraad gaan vervoeren. Dit geldt ook voor meubels zoals kledingkasten, bedden en televisies. Hoe vervoer je al die spullen?. De trap af? met de lift? Met een touw door een open raam? Een verhuislift wordt ook wel een ladderlift genoemd omdat deze een uitschuifbare ladder bevat die fungeert als een platform dat bovendien electrisch wordt aangestuurd. Verhuisliften zijn ideaal om in één keer grote delen van de huisraad naar beneden of boven te verplaatsen. Elektromotoren drijven het platform van de lift aan. Het platform van de lift is groot genoeg om aanzienlijke gewichten te dragen. 400 kilogram of meer kan met de meubellift worden verplaatst.

Kunt u zelf een verhuislift bedienen?

Het onjuist gebruiken van een verhuislift brengt risico's en zelfs ernstig letsel met zich mee voor zowel de lift en bediener als het omliggende pand. Eventuele ongelukken gebeuren snel zorg daarom altijd als u een verhuislift huurt dat u een ervaren verhuislift verhuur bedrijf inhuurt.